Rólunk

Új! NagyonÚJ! VadiÚJ! A legújabb sajátgyártású történetek március 30-tól, PREMIER ELŐTT, itt az Ajánlóban!
A nagy sikerű Ajánló új otthonba költözik. Továbbra is bloggolunk, továbbra sem kímélünk senkit és semmit! Kritikák és Ajánlások a három pécsi jó bloggertől

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

BogLink

Archívum

Doktor HOUSE

2007.03.21. 17:30 | JoeybyAjanlo | Szólj hozzá!

Ez már csak így működik. Ma délután véget ért mindenki kedvenc dokijának első rendelési... fázisa. Ugye doktor House 22 fantasztikus, nehéz és roppant különleges beteget gyógyított meg az első évadban, megküzdött a 100 milliót érő részvényessel és még a múltját sem hagyták titkolva.

Na, eme iromány apropója az, hogy ezekben a percekben debütál a Tv2-n a talán nem túlzás azt mondani, hogy legjobban várt sorozata, mely a legújabb évaddal tér vissza. Az utolsó 11 rész, melyben a nemrégiben elhunyt Szakácsi Sándor kölcsönzi a hangját a dokinak. Aztán majd lehet igulni, ki veszi át az örökséget...

Tehát az első huszonkét rész. Megismertük a szereplőket. Csomó mindent megtudtunk a karakterekről. Meg hát ugye, ami a legérdekesebb Ház dokit is megimertük. Ő ugye egy főként különleges betegségekkel foglalkozó team vezetője. A csapatát erősíti Dr. Eric Foreman neurológus, Dr. Allison Cameron immunológus és Dr. Robert Chase onkológus. Előbbi azét került a csapatba, mert fekete és van bünözői múltja -egy picike. Utóbbi pedig gazdag ficsúr, akit apja nyomott be a csapatba - House előszeretettel szivatja meg. Míg a bájos Cameron azért került a csapatba, mert dögös. De rajtuk kívül még itt van a doki legjobb -és talán nem túlzás azt állítani egyetlen- barátja, Dr. James Wilson. De Dr. Lusa Cuddy is előbuggyasztja majd tejcsárdáit az új részekben is -aki egyébként a kórház igazgatója.

Doktor House-ról egyébként azt kell tudni, hogy nem szeret beszélni az emberekkel. Sőt, kerül mindenféle kommunikációt, bárkivel. Viszont bármire képes a betegségért. Jól olvastátok a betegségért, nem a betegért. Nem érdekli a beteg, sőt tőle meg is halhat, elvégre az ember mindig hazudik, de a betegség és a kortörténet sosem. Flegma, lekezelő, és minden egyes alkalommal az állását is kockára teszi. Költséges egy manus, de mindenkit meggyógyít -ha időben felismeri a különleges betegséget.

Úgy hiszem, mindenki örülne ha ilyen orvosa lenne. Persze, a hátránya a stílusa, de legalább tuti, hogy nem ma halnánk meg, mert ő segít. Meggyógyít. Mert ő a legjobb.

Miért imádja ezt mindenki? És mitől jobb, mitől tud többet, mint a többi kórházas széria? Nos, a legegyszerűbb válasz a stílusában keresendő. Igazából senkit sem érdekelnek az esetek -legalábbis nekem bármit be lehetne adni-, de ettől függetlenül az orvosok szerint ebben van a legkevesebb hiba az orvosi szériák közül.

Doktor HOUSE - mától, minden szerda este a Tv2-n!

· 1 trackback

Címkék: doktor house

A bejegyzés trackback címe:

https://ajanlobyjn.blog.hu/api/trackback/id/tr8349271

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: woodworking tools 2017.12.17. 03:03:31

Regisztrációs központok Honshu szigetén - NemGogol

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása