Rólunk

Új! NagyonÚJ! VadiÚJ! A legújabb sajátgyártású történetek március 30-tól, PREMIER ELŐTT, itt az Ajánlóban!
A nagy sikerű Ajánló új otthonba költözik. Továbbra is bloggolunk, továbbra sem kímélünk senkit és semmit! Kritikák és Ajánlások a három pécsi jó bloggertől

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

BogLink

Archívum

Testvérek egymás közt (Brothers & Sisters)

2007.03.22. 09:25 | JoeybyAjanlo | Szólj hozzá!

Nyugi, nem debütál mégnálunk, így ez a magyar cím kizárólagosan az általunk adott. Egyébként az Everwood alkotóinak új, ősszel indult sorozata, Ally McBeal-lel a főszerepben. Az ABC csatornáján látható a széria egyébként, tavaly ősz óta.

Ha jól számoltam van két-három lány tesó (Ally és Brenda a Sírhant művekből), meg kábé három fiú tesó is elfér a családban. Az egyik apucinál dolgozik, a másik ügyvéd, a harmadik meg még keresi a helyét a vlágban. Az apuci sem ma kezdte a pályáját, már mint a színész, aki egy bizonyos Tom Skerritt, és én végig azon gondolkoztam honnan lehet ismerős nekem a fickó. Aztán kiderült, hogy Huuf-ban is ő volt a fater, meg a Cheers 87/88-as évadában nyomult még a tévés fronton.

Az alapsztori nagyon egyserű. Kitti születésnapjára készül -a sokadira-, és ezért haza megy a családjával ünnepelni. Mit ad isten, hát nem itt lehetne neki egy tévéműsoros állás lehetősége is? El is kezd nagyon gondolkozni rajta. Aztán adva van még ugye, hogy az anyjával nem beszélt már egy ideje, szóval egy nem felhőtlen viszony. Plusz kapunk család titkokat, a családi vállalkozásban. Megtudjuk, hogy Sarah házasságából hiányzik a szex és mi egymás, ezért terepiára járnak. Csupán kiemeltem egy szálat a sok közül. Aztán az epizód egy olyan volumenu tragédiával zárul, ami kihat mindenki életére, hiszen elvesztik addig biztos támaszukat.

Kellemesen indított. Kaptunk egy kis testvéri beszélgetést, miközben Ally (nekem már csak ő marad:D) a kádban épp a lábát szőrtelenítette. Aztán a tesói "zaklatták", majd megérkezett L.A.-be. Itt megkaptuk a családi zűrt, és az apa mindent megtesz, hogy kibékítse egymással anyát és lányát -akik egyébként azért haragszanak egymásra, pontosabban az anya a lányára, mert a WTC tonyai ledőlését követően jobbos lett a lány, és könnyen befolyásolható öccse az ő rádióműsorának köszönhetően ment Afganisztánba, anyu ezt nem bocsátja meg. Aztán perszeapuci kedvéért színlelés ezerrel.

A másik fontos szál a családi vállalkozás és az eltünedező pénz. Izgalmas, nem? Ettől függetlenül simán nézhető, és szerethető dráma sorozat ez kérem szépen. Ha lenne mi nálunk is, én tutira nézném, mert végülis érdekes ez, plusz hétvégén kora délután még akár egy országoson is képes lenne megélni.

A vége pedig egyszerűen fantasztikus volt. Nem volt meglepő, mert ez az a dolog, amire minden pilot alkalmával számítanunk kell -van olyan ember még aki hiszi, hogy ez üthet, és nem is téved. Tehát, ismét egy simán nézhető, szerethető és magyar tévékben kellemes hétvégi szórakozást idéző sorozatra bukkantunk a nagy amerikai kontinens millió sorozata közül...

A bejegyzés trackback címe:

https://ajanlobyjn.blog.hu/api/trackback/id/tr6849275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása