Rólunk

Új! NagyonÚJ! VadiÚJ! A legújabb sajátgyártású történetek március 30-tól, PREMIER ELŐTT, itt az Ajánlóban!
A nagy sikerű Ajánló új otthonba költözik. Továbbra is bloggolunk, továbbra sem kímélünk senkit és semmit! Kritikák és Ajánlások a három pécsi jó bloggertől

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

BogLink

Archívum

Amerikai pite 2

2007.03.15. 14:44 | JoeybyAjanlo | Szólj hozzá!

Egy újabb fincsi, ropogós, omlós pite, még mielőtt az Ajánlóban megjelenne. Avagy az újabb bőr a tengerparton, "ha ti is, mi is"-ekkel és számtalan poénnal sütkérezve fogyasztható. Megint nyár, megint bulik, megint CSAK kanmurik? Sör pipa, pecó pipa, csak a csajok késlekednek még mindig. De vajon meddig? A hármas szabály rejtélye, avagy kit rejt a nagy fekete autó? Ha velünk tartotok, hamarosan kiderül!

A második részben újra együtt a díszes társaság, immáron túl a középiskolán és túl a férfivá avató élményeken. Ám a tapasztalatokból sosem elég, így a pitével bensőséges viszonyt ápoló Jim, a lovagias Oz, a titkon még mindig Vicky-ért epekedő Kevin, a hormonálisan túlvezérelt Stifler és a Stifler mamájára specializálódó Finch úgy dönt: a nyári vakáció idejére házat bérelnek a tengerparton, és parti-zónává alakítják a parti zónát. És valóban: buli ér bulit, kaland követ kalandot. Oz szeretné megismerni a telefon-szex gyönyöreit az épp Európában tanuló Heather-rel, ám valami mindig megzavarja a virtuális hancúrt. Az örök különc Finch Stifler mamáját várja, Stifler a szomszéd lányokat szeretné behatóbban megismerni, Jim pedig látogatást tesz a zenetáborban, hogy nem éppen zenei jellegű leckéket vegyen Michelle-től, mielőtt megérkezik bohém buli-tanyájukra Nadia, a cseh bombázó. Mit mondjunk még? Ezt a pitét is mindenki kajálni fogja! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nálam ez az újabb kult-fil nyert a zenei indításával -aztán majd Stiflerrel és "ha ti is, mi is". Csak "baráti viszlát szex" Jim és egy csaj között (Hevér Gábor, Roats Andi). Jim miközben megamagabiztos hiába, a nők a magabiztos pasikra buknak! Aztán betoppanak a szülők, miközben a fiatalok vadul "élvezik egymás társaságát".

Ozy találkozik Stiflerrel, aki benéz a lányok szoknyája alá. De a papírpöcs szégyent hoz a férfi nemre, mivel nem néz oda, míg Stifler 23szor plusz egyszer szexelt. Oz később találkozik Heatherrel és Kevinnel. Ezalatt Jim is hazaér, és az apja a "zsugorfóliázás"ról beszél neki. Ficsur Fincs Úr, konisivá is betoppant. Aztán este együtt buliznak a Bránermájsztrnél.

Stifler: "A nevem Stifler, és 30 centi a farkam kerülete."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán Stifler rajta kapja az anya homorít, hogy Stifler mamájának szobájában járkál. Túl nagy a sor a budinál, így a kínai arc lehugyoz, és épp Stiflerre talál, aki ezköben egy spécicával kavar. A csajt fejbe találja egy cserép, és a bránermájztert lebrunyálták fentről. Ekkor zárja be a buligyárat, és Kev megint a bratyójától kap egy ötletet és a banda kibérel a tónál egy frankó kis pecót. Nadia (Csondor Kata) meg Jimet keresi és látni akarja a nyár végén. Jim pánikba esik, de előtte még itt a nyár és tópart. Irány bulizni a szerelem nyárba!

Stifler: Lányok, mindjárt hányok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megérkeztek a tóparti palotájukba meg annyi szép emlék jövőbeli otthonába. Most már csak csajozni kell, mert a nyár már elkezdődött!

Stifler: Hello, szia, szevasz! Van nálatok terasz?

Jim felkeresi Michelle-t a zene táborban, hogy megtudja mennyire béndzsa az ágyban. Szent burgonya fánk, ez a csaj nagyon huncut, ha beizgul! Jim szörnyű volt, de Michelle-nek volt már rosszabb is. Aztán 1 órával később tanácsokat osztott neki, ám valaki Pete-nek nézte, és hangszert adott a kezébe, méghozzá egy trombitát. Naja, újabb égés ezer fokon, nagy volumenu koncerten a zenetáborban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha egy csaj elmondja hány pasival kefélt, szorozd meg hárommal. Ha pasi elmondja hány nővel volt, oszd el hárommal.Ez a hármas szabály.

Oz és Heather telefon szexel elégítik ki... egymást. Finch pedig behatol a talán leszbik otthonába, ám lebuknak ésnem tudnak időben kijönni. Aztán végig nézik amint a hölgyek bugyítlanitanak, ám végül lebuknak. Aztán a hölgyek egy kicsit szórakoznak velük. "Ti se tapi, mi se tapi." Stifler végül megfogta a seggét. Jimnek megkéne csókolnia Stiflert, és akkor a csajok megtesznek nekik akámit. Meg is teszik. Ám a kézi munkát már nem vállalják már be a srácok. Ennyit a csapat szellemről.

Jim újra meglátogatja Michelle-t, mert nem akar teszi-tosza faszi lenni, mikor a nyár végén visszajön Nadia. Aztán meg Michelle trombitát dug Jim seggébe, majd betoppan a tanár és Jimnek lépnie kell, de búcsúzásul Michelle megcsókolja -tipp: kevesebb nyelv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán a srácok megint a nagy bulit tervezik. De Jim nem bír magával és a tökéhez ragasztja a kezeit miközben a Punci palotát nézi. Ám tervei, hogy megszabaduljon magától nem igazán megy simán és végül a mentők viszik el, miután kiesik az ablakon.

Néhány nappal korábba érkezik Nadia és még mindig itóra ott van a szeren és még mindig irtóra Jimet akarja. Ezért Michelle beugrik ál-barátnőnek, és ez közelebb hozza őket egymáshoz.

Beindul a féktelen bulizás, Stifler öccse is megérkezett már, a féltékeny oktatás is a végéhez közeledik, és minden amit szabad, és minden, amit nem, az itt tutira megtörténik...

Ez egy amolyan nyári pités kaland. Tudjátok vidéki appartmanokban a legjobb cimbikkel, vagy éppen a zenetábort is megjárva kerülni kell a medvéket.  Dögös bigék és a nyár legnagybb bulija, egy örök emlék mindenkinek, amit még Stifler mamája sem hagyhat ki.

A szinkronhangok is visszatértek, mind ey szálig. Nadia jobbat kapott, Hevér Gábor, Minárovics Péter, Stohl Anrás, Tóth-Gáspár András és respo Rodrigo újra a fedélzeten voltak és a hangjukat adták a világító tornyos incidenstől kezdve a legpitésebb kalandokig, mind egy szálig. Cenzúrával és anélkül.

A kultikus vígjáték 2001-es folytatásáról szóló írásomat olvashattátok. Rengeteg dögös bulával, tutira leszbi nehéz súlyú bombázóval és Nadiaval, minden nő, legnőiebbikével. Kultikus beszólásokkal, hatalmas Stifleri dumákkal, utoljára a Sörminátorral és újra a kínos jelenetekkel. Hát bizony ez volt a következő lépésre való átállás, mely elvezetett az én egyik legkedvencesebb pitémhez. Aki nem látta, még nem kóstolt igazi pitét!

EGYSZER A ZENETÁBORBAN...

Címkék: filmek tini

A bejegyzés trackback címe:

https://ajanlobyjn.blog.hu/api/trackback/id/tr6846907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása