Rólunk

Új! NagyonÚJ! VadiÚJ! A legújabb sajátgyártású történetek március 30-tól, PREMIER ELŐTT, itt az Ajánlóban!
A nagy sikerű Ajánló új otthonba költözik. Továbbra is bloggolunk, továbbra sem kímélünk senkit és semmit! Kritikák és Ajánlások a három pécsi jó bloggertől

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

BogLink

Archívum

Amerikai pite

2007.03.15. 14:34 | JoeybyAjanlo | Szólj hozzá!

Mi az amit minden középiskolás fiú a legjobban imád? Melyik az az étel, ami olyan, mint az a bizonyos dolog? És melyik a kedvenc testrésetek? A bráner májszter nálunk is megjelent!

Az 1999-es kultikus tini film, mind a mai napig örök kedvence minden kamasznak. Ha létezik egyáltalán ebben a korban kötelező film, akkor ez tutira az. Azt is mondhatnánk, hogy aki ezt nem látta, még nem kóstolt, igazi pitét.

Minden fiatal életében eljön egyszer a pillanat, amikor a nemi hormonjainak engedelmeskedve megpróbálja átélni a felnőtté válás legmeghatározóbb élményét. Néhány ivarérett tizenéves a hőse az Amerikai pite című vígjátéknak. Feltett szándékuk, hogy még az érettségi előtt elveszítik a szüzességüket. Mivel az idő sürget, a nemes cél érdekében mindenki latba veti, amije van, más-más úton próbál közeledni az ellenkező nem kiszemelt példányához. Az önbizalom növelésének eszköze lehet egy kódolt szexcsatorna műsora, vagy egy generációról generációra szálló titkos kézirat, de az sem árt, ha az eber izgalmasabbnál izgalmasabb pletykákat dob be a köztudatba. Akad azonban olyan, akinek mindez kevés a boldogság eléréséhez, be kell érnie egy almás pitével. A címbéli sütemény ugyanis a szexuális tapasztalás sajátos fokmérője. Mert milyen is egy nő belülről? Olyan, mint egy pite? 

Mert mindenkinek meg van a maga kedvenc karaktere. Az 5-ből (bizony, nem rég jött ki DVD-n az ötödik, legalábbis Amerikában, aminek már semmi köze ehhez) 4-ben szerepelt Jim faterja, Eugene Levy. A fazon egyszerűen fantasztikus. De hát, ez majd a következő hetekből egész biztosan ki fog derülni. Mert ha van ciki fater, akkor ő nagyon ott van a szeren. A kínos szituációk melegágya, az egyik legjobb humorforrás. Bár a fia, Jim és az ő kézügyessége még rajta is túl tud tenni.

Az én személyes kedvencem a trágár dumájú Stifler, azaz Sean William Scott. Falja a nőket, két kanállal élvezi az életet és... hát izé, nem tanul, csak csajozik. De erről szól a fiatalság, nem?

Negyedik helyre felfért még az anyahomorító Finch is, aki arról híres, hogy Stifler mamájával kavar billiárd asztalokon, kocsiban, kádban, vagy éppen ahol egymásra találnak.

Hogy lehet megtréfálni a tancsit? Úgy, hogy vissza felé játsza a banda a darabot. Naja, nem mindenki akar piros pacsizni, míg minden tökéletes nem lesz. Az a "nem dugunk" kitűző is elférne, bár a Sörminátornak (egy csúcsra járó szexrobot, akit visszaküldtek az időben, hogy felcsináljon egy női egyedet) még arra sincs szüksége Stifler szerelmi fészkében.

Jim: Szóval, szerintetek milyen lehet egy nő belülről?

Oz: Gondolj, a gőzőlgő pitére.

Jim: Tényleg?

Oz: Naná!

Jim: Almás pite?

Oz: Aha.

Jim: McDonald's vagy házi?

Naja, a jó öreg... pontosabban fiatal, bombázó Nadia Jim álmainak tárgya. Oz mint egy rossz buzi, bár a "szopj le szépségem" beszólása után még rá tett egy lapáttal a "mindenki novának hív, Casanovának"-kal. Jimnek szóba kéne állnia a csajokkal, mert jó a kommunikálós képessége. Ezalatt Vicky leszopta Kevint.

Stifler: Szopj le, szépségem!

Aztán meg Stifler ivott abból a sörből, amibe Kevin az imént belecsurgatta ami kijött belőle, vagyis a fehér sörből.

John: Debasz! De meg basznám! Debasz! Debasz! Debasz!

3 hetük van, hogy becsajozzanak. Ugyanis ennyi idő múlva jön el a szalagavató ideje. Kevin Vikcy-re, Jim Nadiara, Oz pedig Heather-re hajt. Vajon sikerül nekik elérni amit megfogadta egymásnak?

Kevin: Kössük egy megálapodást. Vagyis, hogy több egy megállaodásnál.

Jim: Mi, fogadás?

Kevin: Egyezség. Nem fogadás, nem pénzről van szó. Megesküszünk, hogy kefélünk mielőtt a sulinak vége.

Oz: Ezt úgy mondod, mintha ez nekünk eszünkbe sem jutott volna.

Kevin: Gondolj arra, mint mikor erősítesz. Olyankor van melletted valaki, aki erőt önt beléd, aki bíztat. Pont ezt fogjuk tenni egymásért. Támogatjuk egymást a cél érdekében. Külön gyengék vagyunk, de együtt mi vagyunk a szexuális harcművészet nagy mesterei!

Jim: A tigris kung-fus kanos, de srákány harcosai tüzesebbek.

Oz: Kele és Nyugat Saolinja szexmesterei egyesüljetek! Harcoljon, és győzzön a jobbik!

Kevin: Elég! Ezzel elrontjátok az egészet. A férfiasságunk forog kockán. Ígéretet kell tennünk itt és most. Ezentúl igenis használni fogjuk pechüdté vált farkunkat! Ki állunk mindazokért az elnyomott férfiakért, akik nem kefélhetnek. Eljött, a mi napunk! Eljött a mi időnk! Minden erőnkkel harcolni fogunk, nem hagyjuk, hogy örök szüzességre ítéljenek.

Jim: Ámen! Ez tetszik.

Kevin: Kiállunk egymásért, és győzni fogunk! Kefélésre fel!

Oz beáll a kórusba énekelni, Stifler meg úgy mutogatja őt, mint egy kiállítási tárgyat. Oznak csak annyi a dolga, hogy eljátsza a naív szerelmest -az egyetemista csaj is ezt tanácsolta neki. Jim faterja pedig fiának Hustlert hoz. Kevin pedig a bátyjától kér tanácsot, hogy elégítse ki Vickyt, és rászállt a Biblia. Néhány srác hozta Amsterdamból, és minden évben az örökli, aki a legjobban megérdemli. Idén, Kevin ez a szerencsés.

Kórista cica meg elhívta Oz-t a bálba, és a srác belement. Stifler szerint ez csak Oz, a kis varázsló, de no problemo, Oznak, a nagy tahónak már van partnere a bálra -bár Stifler igencsk visszavet az értékéből. Nadia pedig Jimet kéri meg, hogy korrepetálja egy kicsit történelemből.

Finch: Lement turkesztánba!

A srác pedig be webcamezni a szobáját, és mindenki a bombázót bámulja...

Nadia: A luk, a kedvenc testrésed?

...meg azt, ahogy Jimbo beég. Aztán meg Michelle volt az egyetlen, aki szóba állt vele, és a zenetábori sztorijaival fárasztotta. "Egyszer a zenetáborban..." és Jim elhívta a szalagavatóra. Majd Finch terjesztett hírei annyira jól sikerülnek, hogy Stifler még jól megszivata, miután "Kulagép elverte", és hasonló nyalánságokat terjesztett róla. De a legjobb az volt, hogy viszonya volt Stifler mamájával, pedig ekkor, még nem is volt.

Oz pedig ott hagyja a meccset, ami pont egy időben van a kórus verseny döntőjével, és mit ad isten pont egy városban, nem is olyan messze egymástól. Így hát elrohan és eldalolja a duettet Heather-rel.

A bál estjén Kevin mindenkit arról faggat, hogy ki hogy áll a nagy estén. Aztán Jimnek és a többieknek elmegy a kedve a kötelező szextől. Kevin pedig nem akar elmenni Stifler bulijába, mert nem úgy alakultak a dolgok, ahogy tervezte. De vajon kinek sikerül megvaósítani a nagy tervet?

Mindenki irigyelte Jimet, mert övé lehetett volna a legjobb, legdögösebb, legnagyobb bombázó, ha nem sül be. De sajna besült és övé lett a nem annyira dögös, ám annál inkább zenebuzi, zenetáborós kiscsaj. Oz is belezúgott a kórista csajba, és Kevin is rádöbbent mit is érez Vicky iránt. Hát igen, nem eszik olyan forrón azt a kását...

Oz magyarhangja Stohl Buci, Jimé Hevér Gábor, Stifleré Tóth-Gáspár András, Finché Minárovics Peti, Kevin pedig Crespo rodrigo hangján szólal meg, aztán van itt még Vadász Bea, Molnár Ilona, Rosta Sándor és még sokan mások. Tehát a neves szereplőkön kívül -Jason Biggs, Sean William Scott, Chris Klein, Eugene Levy, Mena Suvari, Tara Reid, Shannon Elizabeth és Jennifer Coolidge- egy nagyon is korrekt szinkron stábot hoztak össze, teljesen korrekt szinkron társaságában. Vagy csak nekem tetszik?

Rengeteg kultikus jelenettel. Például Nadia Jim szobájában, az apja táncára a végén, a billiárdasztal, a pités "akció" és még számtalan örök érvényű tini jelenet. De nem csak jelenetekből vannak felejthetetlenek, hanem beszólásokból -ezekből Stifler viszi a pálmát. Például jó pár idézettel, melyeket ebben az irományban is olvashattok. Vagy mikor Jim faterja pornó újságokról beszél fiával és mi egymás.

Nem nagyon lehet ezt tovább ragozni. Egyszerűen a tinifilmek és minden tini, és fiatal alapműveltségéhez hozzá tartozik ez az alapmű, ami az alap műveltség egyik legjobb része. Finom, mint a gőzölgő pite!

Címkék: filmek tini

A bejegyzés trackback címe:

https://ajanlobyjn.blog.hu/api/trackback/id/tr1246900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása