Rólunk

Új! NagyonÚJ! VadiÚJ! A legújabb sajátgyártású történetek március 30-tól, PREMIER ELŐTT, itt az Ajánlóban!
A nagy sikerű Ajánló új otthonba költözik. Továbbra is bloggolunk, továbbra sem kímélünk senkit és semmit! Kritikák és Ajánlások a három pécsi jó bloggertől

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

BogLink

Archívum

Friss topikok

Rovatok

Amerikai pite - Az esküvő

2007.03.21. 21:00 | JoeybyAjanlo | Szólj hozzá!

Ilyen forró sem volt még az a bizonyos pite. Friss, finom és gőzölög. Annak ellenére, hogy az esküvökön torta dukál, itt is kijut nekünk Stiflerből és anyahomorításból. Ha ez még nem lenne elég, az utolsó pitében élvezhetjük Jim bénázásait. Pontosabban, Jim bénázik utoljára, ezúttal Nadia nélkül. De miért??? Mármint, miért Nadia nélkül?

Stifler: Iszom, eszem és beteszem a dákeszem. Megfogom a párom, benyomom a káróm. Ha nem jön be szembe, hátulról teszem be!

A gimi őrült napjai, a külföldi cserediákok, a bulitáborok és a dilis ragasztó ma már csak a múlt emlékei. Házasodni készül Jim, a piteprücskölő srác, és Michelle, a zenetáboros csajszi. Michelle azt szeretné, ha tökéletes lenne az esküvő, amire nincs sok esély, tekintettel a körülményekre, de főleg a barátokra. Jim szeretné lenyűgözni leendő apósát és anyósát, ami bizonyos értelemben sikerül is. Gondjai vannak a tánctudásával is, ami pedig egy lagzin nem előny, sőt, a borotválkozás sem megy egészen simán. Eközben a jegygyűrű kalandosabb utat jár be mint az Egy Gyűrű. 

Ezúttal a hosszabb, cenzúrázatlan változatot veszem nagyító alá, mivel barátunk, a Tv2 ezt a részt valahogy elfelejtette leadni. Seba, mert cenzúra nélkül még finomabb a pités kaksimogyoró zabálás ala. Stifler.

A menüben is a pite domborít, no meg a legénybúcsú forró pillanatai. Aztán belépünk ésAdam Hertz löki a sódert a bővített, cenzúrázatlan változat előnyeiről. Majd egy perc múlva máris dübörög a formás betétdal, ami mindenkit táncra perdít.

Az első jelenet ugye az éttermes, mikoris megtudjuk, hogy lediplomáztak és Jimbo otthon hagyta a gyűrűt. Elég perverz, bár Michelle fikarcnyival több pikantériára számít. Majd bemászik az asztal alá és leoboázza, betoppan apuci és a gatya lezuhan a földre. Jó kezdés, mi? Oké, kínos, de hát ő Flancos Franci.

Stifler: Szopjad le a zacsit, szolgáld fel a vacsit!

Az eljegyzési bulira pedig betoppan Stifler is, bár ő csak "véletlenül" kocsikázik arra. Hát ja, ez nem túl sok jót jelent a Flaherty szülőkkel való első találkozásra. Aztán a szülők kisebb kutyája rámászik Jimre, miközben Stiflerről próbálja lrángatni a nagy kutyát, aki a zacsijáról nyalja a tortát.

Stifler: Baszki, cukormázas a seglyukam. Hé, Finch, csomagoljam, vagy itt nyalod?

Finch: Egy elmés mondás mit sem ér. Walter.

Stifler: Nyaljál ki, Ciccolina.

Jim nem tud táncolni, és a segítséget az egyetlen embrtől kaphatja, akit nem akar meghívni az esküvőre. Stiflernek kell Fredaster Majszter-t csinálni belőle, és ha sikerül, ott lesz az esküvőn. Finch ezalatt kideríti, hogy milyen esküvői ruhára vágyik Michelle és Jim barátaival mindent megtesz, hogy megszerezze azt.

Finch: Van stílusuk, kultúráltak és választékosak.

Stifler: Szóval buzik.

Nem sokkal később egy bárban Stifler gigászit táncol, ami elég brutális volt. Az egyik kedvenc jelenetem az egész filmből. Egyrészt mert fantasztikus zenék voltak benne, másrészt pedig az amit ott lenyomott, garantáltam a legjobb pite pillanatok egyike volt.

Másnap pedig megérkezett Cadence, Michelle húga is. Finch fütyi kísérte el a vörös démont a reptérre. Egyből belezúg a srác a szőke ciklonba. Stifler a bárban találkozik Cadence-szel és előadja neki a jófiút. Majd benyal a Flaherty szülőknek, és Steve ötletén felbúzdulva, előbb meg akarja ismerni a fiúkat, mielőtt odaadná Michelle nagyanyjának a jegygyűrűjét.

Stifler: Ne csesztess, mert begerjedek, így leszek majd idegbeteg!

Aztán a Cadence-ért folytatott harc jabb fejezetét Finch nyeri. Stifler pedig kicsit féltékenykedni kezd. Stifler pedig megtudja, hogy holnap üres lesz a kéró és jöhet a legénybúcsú.

Finch: Élj lazán, fogd a munkát pihenőre, vesd magad egy puhanőre. Ez az életfilozófiája a FinchMájszternek.

Stifler beköltözött Jimék házába, hogy előkészítse a srácokkal a bulit, majd megjött a Medve és a két csaj: Frauelni Brandy (takarítónőnek öltözve) és Krystal rendőrnő.

A kibővített jelenetek, hatalmas csöcsökkel és bazi nay beszólásokkal. Atomzsilet jelenet! A kutyákkal való tánc óriási volt. Aztán persze kiderült, hogy nem lesznek egyedül, mert Jim és Michelle szülei hazaértek a nagy beszélgetésre. Elcseszett egy legény búcsú volt, kínos pillanatokkal és fergeteges nőkkel. Kell ennél több egy legénybúcsúban?

Aztán Stifler elveszti a gyűrűt és egész nap a kutyákat stirőli, hogy mikor szarnak. Aztán meg kell ennie a kutyagumit. Ezalatt Michelle először találkozik a nagyival, aki nem kedveli. Aztán közeleg az esküvő napja. A próba vacsora után Stifler majdnem eljut Cadance-szel az első éjszakáig -ami Stiflert ismerve az utolsó is. Ám történnek éjszaka olyan dolgok, amik megváltoztattak ezt-azt. Először is, Stifler nem feledkezik el a pöcséről, ám a különleges éjszakán John örömet okoz a nagyinak, aki csak mosolyogni tud az esküvőn, ami a virágok elhalálozása miatt elég kérdésessé válik. Vajon, meg lehet még menteni ezt az esküvőt?

Ezért imádom én ezt a pitét. Bár főleg Stiflerről szól, és Jimről, Kevint totál mellőzik a részben, de legalább benne van, Oz-zal ellentétben, ami szerintem a gimis évek ellenére óriási nagy kár, hogy most nincs itt.

A szinkron nagyjából változatlan. Hevér Gábor, Tóth-Gáspár András és Minárovics Péter is újra itt vannak. Kev hangja IZÉra változott. Jók voltak a színészek, és tanulság is van, nem csak baromi jó zenék.

Imádom ezt a pitét. Totál Felesleges folytatás, de az utolsó ehető pite volt szerintem. Remek trilógiát zárt le, fantasztikus éveket tudhatunk magunk mögött. Rengeteg poén, nagy beszólást és egy Stiflert hagyunk maguk mögött, mert innentől kezdve nincs tovább. Ennyi, vége. Zsilet, bár én örülnék egy negyedik résznek, ugyanezekkel a szereplőkkel. Jövő héten a Pite 4: A zenetáborban-ról írunk. Tartsatok velünk.

Címkék: filmek tini

A bejegyzés trackback címe:

https://ajanlobyjn.blog.hu/api/trackback/id/tr3149274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása